Logo Fitbodylifestyle

FitBodyLifestyle is opgezet om mensen te begeleiden op het gebied van training, voeding en leefstijl. Door middel van een app heb je altijd jouw personal coach op zak.

06 14 19 93 90 Bredestraat 22, 6631 BC Horssen Ma - Za: 08.00 - 18.00
Volg ons

Onze coaching mogelijkheden

Verbeter jouw leefstijl en lichaam met onze verschillende coaching mogelijkheden.
Wij helpen jou om fysiek en mentaal sterker te worden!

Ontdek hieronder ons aanbod.

b

Online coaching

Krijg toegang tot de app met persoonlijk schema’s gemaakt op basis van jouw leefstijl en behaal je fysieke en mentale doelen met wetenschappelijk onderbouwde methodes.

b

Personal training

Train samen met een personal trainer in een privé studio in Nijmegen en werk aan jouw doelstellingen! Wij helpen jou om met de juiste techniek en inzet het beste uit jezelf te halen.

b

Small group training

Tijdens onze small group trainingen zorgen wij dat je maximaal gas geeft. Wij helpen jou om met de juiste techniek en inzet het beste uit jezelf te halen. Dit doe je samen met een kleine groep.

Onze beoordelingen

Fitbodylifestyle
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Kevin WeertsKevin Weerts
16:08 13 Aug 22
Ik raad Wiebe zeker weten aan of je nu ervaring in fitness hebt zoals ik of juist een beginner bent. Het belangrijkste aan deze coaching is misschien niet eens het goede resultaat of de motivatie die hij mij gaf, maar dat ik na 3 maanden coaching ook echt daadwerkelijk weet dat ik het alleen aan kan! De kans is namelijk groot op een terugval als je het niet zelf vervolgens bijhoudt. Echter heeft Wiebe me geleerd hoe ik nu zelfstandig verder kan gaan.Want wat willen we namelijk nu echt? Het hele jaar healthy, fit en goed uitzien en daar heeft Wiebe voor gezorgd en daar ben ik hem erg dankbaar voor!
Debbie BDebbie B
20:13 28 Jul 22
Een fijne coach die vriendelijk & betrokken is.Wiebe is in staat om goed aan te sluiten bij wensen/doelen binnen de mogelijkheden tijd/ruimte die ik heb.De app werkt fijn en is overzichtelijk.Goede tips, adviezen die onderbouwd zijn. Stimuleert/motiveert en reageert snel bij vragen.Fijn om te werken aan een plan die persoonlijk aansluit.Dit had ik even nodig om mijn doelen vol te houden en de juiste drive & motivatie terug te vinden.Thx Wiebe!
Christian CrudenChristian Cruden
19:24 29 Jun 22
Wiebe verdiept zich oprecht in jouw karakter, lifestyle en wensen, en weet daardoor mbv de apps en personal training je gezondheid en conditie te verbeteren. De trainingen zijn “op maat gemaakt”, dus je gaat niet over je grenzen heen. Ik raad het zeker aan!
Jur SnelJur Snel
13:33 25 Apr 22
Coaching op maat is een veelgebruikte term, maar Wiebe maakt dit echt waar! Hij toont oprechte interesse in jou en je voortgang en past dit aan waar nodig. Hij begrijpt dat niet iedereen 7 dagen per week alles perfect kan doen qua voeding en training en geeft bruikbare tips voor sociale situaties of periodes waarin je een stuk drukker bent dan anders. Ik kan iedereen die een stap wil zetten in zijn gezondheid het aanraden om bij Wiebe te starten. Alleen al om te ervaren hoe zijn kennis kan worden gebruikt om in alle situaties een aanpak te kiezen die bij jou past.
LinseyLinsey
20:01 05 Apr 22
Dankzij Wiebe heb ik mijn motivatie weer terug om structureel te sporten en op mijn voeding te letten. Met de handige app is het makkelijk om de workouts te voltooien en met alle tips van Wiebe is het ook heel goed vol te houden!
js_loader
Eigenaar

Ontmoet ons
team

Mijn naam is Wiebe, 32 jaar en de oprichter van FitBodyLifestyle. Vanaf mijn 16e ben ik bezig met krachttraining en niet veel later ook aan de slag gegaan als fitness instructeur en personal trainer. Tijdens mijn opleiding Sport, Gezondheid en Management ging ik mij steeds meer verdiepen in fitness, gezondheid en voeding en heb ik hiervoor ook de erkende cursussen en diploma’s behaald. Omdat ik deze passie met zoveel mogelijk mensen wilde delen ben ik in 2016 naast het werk als personal trainer en CrossFit coach begonnen met het online coachen en is FitBodyLifestyle ontstaan. Mijn doel is om mensen zo goed mogelijk te begeleiden en ze hiermee fysiek en mentaal sterker te laten worden. Wellicht zien of spreken wij elkaar snel! Wiebe
E-mail

Mail ons je vraag

Whatsapp

Liever appen? Geen probleem!

FAQ

Veelgestelde vragen