Logo Fitbodylifestyle

FitBodyLifestyle is opgezet om mensen te begeleiden op het gebied van training, voeding en leefstijl. Door middel van een app heb je altijd jouw personal coach op zak.

06 14 19 93 90 Bredestraat 22, 6631 BC Horssen Ma - Za: 08.00 - 18.00
Volg ons

Start nu met online coaching

Het online coaching traject is voor mensen die graag begeleiding op afstand willen met het behalen van zijn of haar doelen.

De schema’s worden persoonlijk gemaakt op basis van jouw leefstijl en doelstellingen. Daarnaast wordt er uitsluitend met wetenschappelijk onderbouwde methodes gewerkt en zijn deze voorzien van 100% resultaat garantie.

Wat kun je verwachten bij online coaching?

PERSOONLIJK TRAININGSPROGRAMMA

Je kunt jouw persoonlijke trainingsprogramma’s terugvinden in de Fitbodylifestyle app. De programma’s worden afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en tijd.

CHECK-INS

Elke twee weken ontvang je een persoonlijke (video) check-in. Hierin ontvang je persoonlijk advies om de volgende week weer maximaal te kunnen presteren.

VOEDINGSBEGELEIDING

Tijdens het online coaching traject leren we jou om gezonde en duurzame gewoontes  aan te leren en onderdeel te maken van jouw leven. Ervaar het effect van het juiste  voedingspatroon. Je zult minder vaak ziek zijn, je voelt je fitter, bouwt spiermassa op en je hebt meer energie. Door beter te eten verrijk je jouw leven!

CONTACT MET JE COACH

Je hebt de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen via de chatfunctie in de app. Jouw coach zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord hebt op openstaande vragen. Daarnaast kijken we proactief mee en sturen we tussentijds updates over hoe het ervoor staat.

HERSTEL

Tijdens de training breek je het lichaam af, om vervolgens in je rust te groeien. Hierbij  spelen stress en slaap een belangrijke rol. Wij helpen je bewust te worden en geven je praktische adviezen om je herstelcapaciteit te verbeteren. Zo train je beter, voel je je scherper en boek je meer progressie!

Een impressie van onze Fitbodylifestyle app

Onze Online coaching trajecten

4-6 maanden traject

 • Toegang tot de Fitbodylifestyle app
 • Op maat gemaakte schema’s
 • Wekelijkse check-in
 • Proactief feedback op resultaten
 • Onbeperkt vragen stellen via de chatfunctie
 • 100% resultaat garantie

€ 99

per maand

8-12 maanden traject

 • Korting per maand
 • Toegang tot de Fitbodylifestyle app
 • Op maat gemaakte schema’s
 • Wekelijkse check-in
 • Proactief feedback op resultaten
 • Onbeperkt vragen stellen via de chatfunctie
 • 100% resultaat garantie

€ 89

per maand

12+ maanden traject

 • Korting per maand
 • Toegang tot de Fitbodylifestyle app
 • Op maat gemaakte schema’s
 • Wekelijkse check-in
 • Proactief feedback op resultaten
 • Onbeperkt vragen stellen via de chatfunctie
 • 100% resultaat garantie

€ 79

per maand

Online coaching werkwijze

1
Fitbodylifestyle werkwijze
INTAKE

Er wordt door middel van een online intake gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden. Voor je start hebben we persoonlijk contact om dit te bespreken.

2
Fitbodylifestyle werkwijze
Uitwerking schema's

Nadat je het online intake formulier hebt ingevuld, heb ik genoeg informatie om jouw persoonlijke voedings- en trainingsplannen te gaan samenstellen.

3
Fitbodylifestyle werkwijze
24/7 contact

Je kunt tijdens jouw online coaching traject altijd vragen stellen via de chatfunctie in de app. Ik zal zorgen dat je binnen een paar uur je antwoord hebt.

4
Fitbodylifestyle werkwijze
Check-ins

Tijdens jouw online coaching traject krijg je elke week een check-in om de progressie te meten. Dit is belangrijk, want zo kan ik controleren of jij op de goede weg bent.

Onze beoordelingen

Fitbodylifestyle
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Kevin WeertsKevin Weerts
16:08 13 Aug 22
Ik raad Wiebe zeker weten aan of je nu ervaring in fitness hebt zoals ik of juist een beginner bent. Het belangrijkste aan deze coaching is misschien niet eens het goede resultaat of de motivatie die hij mij gaf, maar dat ik na 3 maanden coaching ook echt daadwerkelijk weet dat ik het alleen aan kan! De kans is namelijk groot op een terugval als je het niet zelf vervolgens bijhoudt. Echter heeft Wiebe me geleerd hoe ik nu zelfstandig verder kan gaan.Want wat willen we namelijk nu echt? Het hele jaar healthy, fit en goed uitzien en daar heeft Wiebe voor gezorgd en daar ben ik hem erg dankbaar voor!
Debbie BDebbie B
20:13 28 Jul 22
Een fijne coach die vriendelijk & betrokken is.Wiebe is in staat om goed aan te sluiten bij wensen/doelen binnen de mogelijkheden tijd/ruimte die ik heb.De app werkt fijn en is overzichtelijk.Goede tips, adviezen die onderbouwd zijn. Stimuleert/motiveert en reageert snel bij vragen.Fijn om te werken aan een plan die persoonlijk aansluit.Dit had ik even nodig om mijn doelen vol te houden en de juiste drive & motivatie terug te vinden.Thx Wiebe!
Christian CrudenChristian Cruden
19:24 29 Jun 22
Wiebe verdiept zich oprecht in jouw karakter, lifestyle en wensen, en weet daardoor mbv de apps en personal training je gezondheid en conditie te verbeteren. De trainingen zijn “op maat gemaakt”, dus je gaat niet over je grenzen heen. Ik raad het zeker aan!
Jur SnelJur Snel
13:33 25 Apr 22
Coaching op maat is een veelgebruikte term, maar Wiebe maakt dit echt waar! Hij toont oprechte interesse in jou en je voortgang en past dit aan waar nodig. Hij begrijpt dat niet iedereen 7 dagen per week alles perfect kan doen qua voeding en training en geeft bruikbare tips voor sociale situaties of periodes waarin je een stuk drukker bent dan anders. Ik kan iedereen die een stap wil zetten in zijn gezondheid het aanraden om bij Wiebe te starten. Alleen al om te ervaren hoe zijn kennis kan worden gebruikt om in alle situaties een aanpak te kiezen die bij jou past.
LinseyLinsey
20:01 05 Apr 22
Dankzij Wiebe heb ik mijn motivatie weer terug om structureel te sporten en op mijn voeding te letten. Met de handige app is het makkelijk om de workouts te voltooien en met alle tips van Wiebe is het ook heel goed vol te houden!
js_loader

Ontmoet ons
team

Eigenaar
E-mail

Mail ons je vraag

Whatsapp

Liever appen? Geen probleem!

FAQ

Veelgestelde vragen