Logo Fitbodylifestyle

FitBodyLifestyle is opgezet om mensen te begeleiden op het gebied van training, voeding en leefstijl. Door middel van een app heb je altijd jouw personal coach op zak.

06 14 19 93 90 Bredestraat 22, 6631 BC Horssen Ma - Za: 08.00 - 18.00
Volg ons

Start nu met Personal training

Wil jij een gezonde leefstijl creëren door middel van krachttraining en het juiste voedingspatroon?
Dan is personal training wat voor jou!

Tijdens de 1 op 1 sessies gaan we intensief aan het werk om jouw gestelde doelen te behalen. Perfecte trainingstechniek staat voorop en hiervoor kiezen we de beste oefeningen die bij jouw lichaam passen.

Met deze trainingen bouw je spiermassa en kracht op en zul je meer energie gaan ervaren in het dagelijkse leven. Naast de trainingen begeleiden wij jou met het optimaliseren van je leefstijl zodat je een gezond bestaan kunt leiden.

Alles staat in het teken om jou fitter, sterker en mentaal beter te laten voelen en je lichaam te zien veranderen.

Wat kan Personal training jou bieden?

Naast de personal training sessies krijg je toegang tot de FitBodyLifestyle app. Vanuit de app is alles centraal geregeld met de volgende onderdelen:

✔ Persoonlijke voedingsbegeleiding
✔ Toegang tot de Fitbodylifestyle app
✔ Programmering o.b.v. jouw doelen
✔ Overzicht van je doelen en gezonde gewoontes
✔ Koppeling met je Apple watch of Fitbit

De schema’s worden persoonlijk gemaakt op basis van jouw leefstijl en doelstellingen. Daarnaast wordt er uitsluitend met wetenschappelijk onderbouwde methodes gewerkt en zijn deze voorzien van 100% resultaat garantie.

Wat is personal training?

TRAINING

Krachttraining is een effectieve manier om een sterker lichaam te bouwen, fysiek en mentaal. Je creëert meer spiermassa, wordt krachtiger, verliest vet, je houding wordt beter en je krijgt meer zelfvertrouwen. Deze basis maakt je meer weerbaar tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

VOEDING

We helpen jou om gezonde en duurzame gewoontes aan te leren en onderdeel te maken van jouw leven. Ervaar het effect van het juiste voedingspatroon. Je zult minder vaak ziek zijn, je voelt je fitter, bouwt spiermassa op en je hebt meer energie. Door beter te eten verrijk je jouw leven!

SLAAP

Wanneer jij een slaaptekort hebt gecreëerd merkt ons lichaam dit direct. Dit betekent dus ook dat wanneer je op de juiste manier jouw slaap pakt jij ook de positieve effecten gaat merken. Je kunt je training en voeding nog zo goed op orde hebben, maar wanneer je slaap niet in orde is kan dit jouw resultaat in de weg zitten.

Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van de personal training. Je krijgt van ons tips om beter te kunnen slapen wat direct leidt tot meer energie en concentratie. Leer je slaap te optimaliseren en merk de positieve effecten hiervan!

STRESS & MOTIVATIE

De huidige maatschappij zorgt ervoor dat je constant bezig bent. Dit zorgt voor continue nieuwe prikkels wat weer invloed heeft op jouw dagelijkse leven. Meer stress kan een negatieve impact hebben op jouw slaap en kan bijvoorbeeld zorgen voor een verhoogde calorie inname.

Bij ons leer je hoe jij jouw stress kunt managen en hoe je deze onnodige stressvolle situaties kunt vermijden.

Onze Personal Training trajecten

BRONS - 12 trainingen

 • 12 trainingen
 • Toegang tot de app
 • Gepersonaliseerd trainingsschema
 • Aandacht voor techniek
 • Voedingsbegeleiding
 • Slaap en lifestyle coaching

€ 708

12 trainingen (of € 59 per sessie)

ZILVER - 24 trainingen

 • 24 trainingen
 • Toegang tot de app
 • Gepersonaliseerd trainingsschema
 • Aandacht voor techniek
 • Voedingsbegeleiding
 • Slaap en lifestyle coaching

€ 1296

24 trainingen (of € 54 per sessie)

Goud - 52 trainingen

 • 52 trainingen
 • Toegang tot de app
 • Gepersonaliseerd trainingsschema
 • Aandacht voor techniek
 • Voedingsbegeleiding
 • Slaap en lifestyle coaching

€ 2444

52 trainingen (of € 47 per sessie)

Duo personal training

Liever samen met een vriend/vriendin of partner personal training krijgen? Dat kan!
 • 1 op 2 personal training
 • € 32,47 per persoon
 • Toegang tot de app
 • Gepersonaliseerd trainingsschema
 • Aandacht voor techniek
 • Voedingsbegeleiding
 • Slaap en lifestyle coaching

€ 64,95

per sessie

Personal training werkwijze

1
Fitbodylifestyle werkwijze
INTAKE

Er wordt door middel van een intake gekeken wat de meest optimale manier is om jou te begeleiden. Voor je start hebben we persoonlijk contact om dit te bespreken.

2
Fitbodylifestyle werkwijze
Uitwerking schema's

Nadat je het online intake formulier hebt ingevuld, heb ik genoeg informatie om jouw persoonlijke voedings- en trainingsplannen te gaan samenstellen. De schema's zullen allemaal beschikbaar worden gesteld in de Fitbodylifestyle app.

3
Fitbodylifestyle werkwijze
Privé studio

We ontmoeten elkaar wekelijks in Nijmegen of Horssen voor een 1 op 1 personal training van 60 minuten. In deze privé studio werken we tijdens een uitdagende training aan jouw persoonlijke doelen.

4
Fitbodylifestyle werkwijze
Check-ins

Lig je op koers voor het behalen van jouw persoonlijke doelen? Maandelijks brengen we de voortgang in beeld. We bespreken de uitkomst van de check-up tijdens ons evaluatiegesprek.

Onze beoordelingen

Fitbodylifestyle
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Kevin WeertsKevin Weerts
16:08 13 Aug 22
Ik raad Wiebe zeker weten aan of je nu ervaring in fitness hebt zoals ik of juist een beginner bent. Het belangrijkste aan deze coaching is misschien niet eens het goede resultaat of de motivatie die hij mij gaf, maar dat ik na 3 maanden coaching ook echt daadwerkelijk weet dat ik het alleen aan kan! De kans is namelijk groot op een terugval als je het niet zelf vervolgens bijhoudt. Echter heeft Wiebe me geleerd hoe ik nu zelfstandig verder kan gaan.Want wat willen we namelijk nu echt? Het hele jaar healthy, fit en goed uitzien en daar heeft Wiebe voor gezorgd en daar ben ik hem erg dankbaar voor!
Debbie BDebbie B
20:13 28 Jul 22
Een fijne coach die vriendelijk & betrokken is.Wiebe is in staat om goed aan te sluiten bij wensen/doelen binnen de mogelijkheden tijd/ruimte die ik heb.De app werkt fijn en is overzichtelijk.Goede tips, adviezen die onderbouwd zijn. Stimuleert/motiveert en reageert snel bij vragen.Fijn om te werken aan een plan die persoonlijk aansluit.Dit had ik even nodig om mijn doelen vol te houden en de juiste drive & motivatie terug te vinden.Thx Wiebe!
Christian CrudenChristian Cruden
19:24 29 Jun 22
Wiebe verdiept zich oprecht in jouw karakter, lifestyle en wensen, en weet daardoor mbv de apps en personal training je gezondheid en conditie te verbeteren. De trainingen zijn “op maat gemaakt”, dus je gaat niet over je grenzen heen. Ik raad het zeker aan!
Jur SnelJur Snel
13:33 25 Apr 22
Coaching op maat is een veelgebruikte term, maar Wiebe maakt dit echt waar! Hij toont oprechte interesse in jou en je voortgang en past dit aan waar nodig. Hij begrijpt dat niet iedereen 7 dagen per week alles perfect kan doen qua voeding en training en geeft bruikbare tips voor sociale situaties of periodes waarin je een stuk drukker bent dan anders. Ik kan iedereen die een stap wil zetten in zijn gezondheid het aanraden om bij Wiebe te starten. Alleen al om te ervaren hoe zijn kennis kan worden gebruikt om in alle situaties een aanpak te kiezen die bij jou past.
LinseyLinsey
20:01 05 Apr 22
Dankzij Wiebe heb ik mijn motivatie weer terug om structureel te sporten en op mijn voeding te letten. Met de handige app is het makkelijk om de workouts te voltooien en met alle tips van Wiebe is het ook heel goed vol te houden!
js_loader

Ontmoet ons
team

Eigenaar
E-mail

Mail ons je vraag

Whatsapp

Liever appen? Geen probleem!

FAQ

Veelgestelde vragen