Logo Fitbodylifestyle

FitBodyLifestyle is opgezet om mensen te begeleiden op het gebied van training, voeding en leefstijl. Door middel van een app heb je altijd jouw personal coach op zak.

06 14 19 93 90 Bredestraat 22, 6631 BC Horssen Ma - Za: 08.00 - 18.00
Volg ons

Wil jij resultaat behalen?

Spiermassa opbouwen, meer energie ervaren in het dagelijks leven en je prestaties verbeteren tijdens het sporten?

Onze voedingsbegeleiding helpt jou om gezonder te gaan leven en beter te presteren. Dit doen we door jouw voedingsgewoontes te analyseren en aanpassingen te maken die bij jouw individuele behoeften aansluiten. Dit door het aanbieden van voedingsadvies, het ontwikkelen van een gezond voedingsplan en het ondersteunen bij het toepassen van deze nieuwe voedingsgewoonten.

Wij helpen bij het oplossen van specifieke voedingsproblemen, zoals gewichtsverlies, aankomen in spiermassa of verbeteren van sportprestaties. 

Met de voedingsbegeleiding werken we samen naar een oplossing zodat jij een energiek, fit en sterk leven kunt gaan leiden, met een lichaam dat er goed uit ziet!

Je doelstelling behalen was nog nooit zo makkelijk!

VOEDINGSBEGELEIDING

Tijdens de voedingsbegeleiding leren we jou om gezonde en duurzame gewoontes aan te leren en onderdeel te maken van jouw leven. Ervaar het effect van het juiste  voedingspatroon. Je zult minder vaak ziek zijn, je voelt je fitter, bouwt spiermassa op en je hebt meer energie. Door beter te eten verrijk je jouw leven!

CHECK-INS

Elke twee weken ontvang je een persoonlijke (video) check-in. Hierin ontvang je persoonlijk advies om de volgende week weer maximaal te kunnen presteren.

CONTACT MET JE COACH

Je hebt de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen via de chatfunctie in de app. Jouw coach zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord hebt op openstaande vragen. Daarnaast kijken we proactief mee en sturen we tussentijds updates over hoe het ervoor staat.

HERSTEL

Tijdens de training breek je het lichaam af, om vervolgens in je rust te groeien. Hierbij spelen stress en slaap een belangrijke rol. Wij helpen je bewust te worden en geven je praktische adviezen om je herstelcapaciteit te verbeteren. Zo train je beter, voel je je scherper en boek je meer progressie!

Ik wil starten!

Wij werken met een kleine groep deelnemers om zo iedereen de maximale aandacht te kunnen geven – het aantal plekken is beperkt!

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Onze voedingsbegeleiding trajecten

  4 maanden traject

  • Keuze mogelijkheid voedingsbegeleiding
  • Op maat gemaakt
  • Wekelijkse check-in
  • Proactief feedback op resultaten
  • Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp

  € 49

  per maand

  8 maanden traject

  • Korting per maand
  • Keuze mogelijkheid voedingsbegeleiding
  • Op maat gemaakt
  • Wekelijkse check-in
  • Proactief feedback op resultaten
  • Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp

  € 44

  per maand

  12 maanden traject

  • Korting per maand
  • Keuze mogelijkheid voedingsbegeleiding
  • Op maat gemaakt
  • Wekelijkse check-in
  • Proactief feedback op resultaten
  • Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp

  € 39

  per maand

  Onze beoordelingen

  Fitbodylifestyle
  5.0
  Gebaseerd op 14 beoordelingen
  powered by Google
  Kevin WeertsKevin Weerts
  16:08 13 Aug 22
  Ik raad Wiebe zeker weten aan of je nu ervaring in fitness hebt zoals ik of juist een beginner bent. Het belangrijkste aan deze coaching is misschien niet eens het goede resultaat of de motivatie die hij mij gaf, maar dat ik na 3 maanden coaching ook echt daadwerkelijk weet dat ik het alleen aan kan! De kans is namelijk groot op een terugval als je het niet zelf vervolgens bijhoudt. Echter heeft Wiebe me geleerd hoe ik nu zelfstandig verder kan gaan.Want wat willen we namelijk nu echt? Het hele jaar healthy, fit en goed uitzien en daar heeft Wiebe voor gezorgd en daar ben ik hem erg dankbaar voor!
  Debbie BDebbie B
  20:13 28 Jul 22
  Een fijne coach die vriendelijk & betrokken is.Wiebe is in staat om goed aan te sluiten bij wensen/doelen binnen de mogelijkheden tijd/ruimte die ik heb.De app werkt fijn en is overzichtelijk.Goede tips, adviezen die onderbouwd zijn. Stimuleert/motiveert en reageert snel bij vragen.Fijn om te werken aan een plan die persoonlijk aansluit.Dit had ik even nodig om mijn doelen vol te houden en de juiste drive & motivatie terug te vinden.Thx Wiebe!
  Christian CrudenChristian Cruden
  19:24 29 Jun 22
  Wiebe verdiept zich oprecht in jouw karakter, lifestyle en wensen, en weet daardoor mbv de apps en personal training je gezondheid en conditie te verbeteren. De trainingen zijn “op maat gemaakt”, dus je gaat niet over je grenzen heen. Ik raad het zeker aan!
  Jur SnelJur Snel
  13:33 25 Apr 22
  Coaching op maat is een veelgebruikte term, maar Wiebe maakt dit echt waar! Hij toont oprechte interesse in jou en je voortgang en past dit aan waar nodig. Hij begrijpt dat niet iedereen 7 dagen per week alles perfect kan doen qua voeding en training en geeft bruikbare tips voor sociale situaties of periodes waarin je een stuk drukker bent dan anders. Ik kan iedereen die een stap wil zetten in zijn gezondheid het aanraden om bij Wiebe te starten. Alleen al om te ervaren hoe zijn kennis kan worden gebruikt om in alle situaties een aanpak te kiezen die bij jou past.
  LinseyLinsey
  20:01 05 Apr 22
  Dankzij Wiebe heb ik mijn motivatie weer terug om structureel te sporten en op mijn voeding te letten. Met de handige app is het makkelijk om de workouts te voltooien en met alle tips van Wiebe is het ook heel goed vol te houden!
  js_loader

  Ontmoet ons
  team

  Eigenaar
  E-mail

  Mail ons je vraag

  Whatsapp

  Liever appen? Geen probleem!

  FAQ

  Veelgestelde vragen