Logo Fitbodylifestyle

FitBodyLifestyle is opgezet om mensen te begeleiden op het gebied van training, voeding en leefstijl. Door middel van een app heb je altijd jouw personal coach op zak.

06 14 19 93 90 Bredestraat 22, 6631 BC Horssen Ma - Za: 08.00 - 18.00
Volg ons

De kracht van doorzettingsvermogen: Hoe Christian zijn gezondheid en leven veranderde

Een jaar geleden kwam Christian (Chris) bij me binnen als een man die vastberaden was om zijn gezondheid te verbeteren. Hij had een drukke baan, en alles wel op de rit, maar hij voelde dat hij beter kon dan wat hij was tot dan toe en was op zoek naar verandering. Als coach zag ik zijn vastberadenheid en we gingen samen aan de slag met als doel om hem fitter en sterker te maken.

In het begin was het niet makkelijk. Het vergt veel discipline om een switch te maken naar een gezonde leefstijl en om dit aan te houden. Maar hij hield vol en begon resultaten te zien. Zijn lichaam werd sterker en hij voelde zich energieker.

Maar het was niet alleen zijn fysieke gesteldheid die veranderde. Chris begon ook mentaal sterker te worden. Hij voelde zich zelfverzekerder.

Op een dag besloot hij dat het tijd was om nog een grote verandering aan te gaan. Het plaatje was nog niet af. Na jarenlang alcohol te hebben gedronken, en de welbekende sigaret tijdens het uitgaan of stress, wilde hij daar nu definitief mee stoppen. Het was niet makkelijk, maar hij hield vol. Hij ontdekte dat hij sterker was dan hij had gedacht en dat zijn doorzettingsvermogen echt vruchten afwierp. Na enkele maanden was Chris helemaal gestopt met roken en drinken. Hij voelde zich als herboren. Als klap op de vuurpijl onderging hij ook een cosmetische operatie. Zijn fysieke en mentale transformatie waren onmiskenbaar.

Hij is niet langer dezelfde man die een jaar geleden bij mij binnenkwam. Chris is een sterke en zelfverzekerde persoon die zijn leven in eigen handen heeft genomen.

Ik ben trots en dankbaar dat ik hem heb kunnen helpen bij zijn transformatie. Het is altijd geweldig om te zien hoe iemand zich ontwikkelt en groeit, niet alleen op fysiek, maar ook op mentaal vlak. Chris is een inspiratie voor mij en voor anderen die op zoek zijn naar een gezonder leven.